FIDESZ KOMLÓ

Komló város Fidesz Csoportjának legfrissebb eseményeit írjuk itt le, valamint az egész országra vonatkozó Fidesz frissítéseket találhat.

Online óra

A FIDESZ - MAGYAR POLGÁRI SZÖVETSÉG Komlói Szervezetének internetes naplója

2010.05.15. 01:25 Valasztas Admin

Köszönetnyilvánítás

 
Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik szavazatukkal, munkájukkal, szavazóként szimpatizánsként, aktivistaként vagy Szövetségünk tagjaként is támogatták a FIDESZ komlói csapatát a 2010. évi országgyűlési választáson. Külön köszönöm azoknak a támogatását, akik korábban nem a polgári jobboldal pártját és jelöltjét támogatták, most azonban a változás és személyem mellett döntöttek.

A vasárnapi választás eredményének köszönhetősen reménytelen helyzetű térségünk számára is megnyílott a lehetőség a fejlődésre. Az ország talpra állításához elengedhetetlen a vidék és a mezőgazdaság fejlesztése, támogatása. A munkahelyteremtés ösztönzése céljából le kell építeni a bürokráciát és egyszerűbbé kell tenni a pályázati rendszert. Minden ember számára garantálni kell a biztonságos élethez való jogot, a vidéken élők számára is meg kell teremteni a nyugodt, békés élet lehetőségeit, javítani kell a közbiztonság állapotát. Kormánypárti képviselőként azon fogok dolgozni, hogy minél több lehetőség és támogatás jusson Komlónak és környékének.

Polics József
országgyűlési képviselő

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszkomlo.blog.hu/api/trackback/id/tr1002004252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása