FIDESZ KOMLÓ

Komló város Fidesz Csoportjának legfrissebb eseményeit írjuk itt le, valamint az egész országra vonatkozó Fidesz frissítéseket találhat.

Online óra

A FIDESZ - MAGYAR POLGÁRI SZÖVETSÉG Komlói Szervezetének internetes naplója

2010.02.14. 23:52 Valasztas Admin

Durvul a kampány! - Ál-aktivisták és álhírek keringenek Komlón!

Megdöbbenéssel értesültünk, arról, hogy egyes személyek magukat a FIDESZ, a Jobbik vagy más pártok aktivistáinak kiadva, megfelelő megbízólevél, illetve igazolvány nélkül igyekeznek megtéveszteni a választókat.

A városban elterjedt az a közbeszéd, hogy fideszesek a Jobbik nevében gyűjtenek kopogtató cédulát, majd pedig megsemmisítik azokat.

 

Ezúton is szeretnénk tudatni a város polgáraival, hogy a FIDESZ aktivistái nem gyűjtöttek ajánlószelvényt mások nevében. A körtvélyesi városrész területi felelőse és aktivistáink vállalják arcukat és nevüket. Visszautasítjuk, az aktivistáinkat ért rágalmakat.

 

Amennyiben bármely pártnak vagy magánszemélynek pontos információi és bizonyítékai vannak az ál-aktivistákkal és a kopogtatócédulák megsemmisítésével kapcsolatban álljon elő azokkal, amennyiben nem rendelkezik ilyenekkel, fejezze be rágalomhadjáratát.

 

A FIDESZ, ahogy korábban is tette, úgy az idén is csak törvényes eszközökkel gyűjti az ajánlószelvényeket. Az FIDESZ felszólítja a többi pártot, hogy tartsák be a demokratikus játékszabályokat és hagyjanak fel a jogsértő gyakorlattal.

 

Borbás Sándor

választókerületi kampányfőnök

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszkomlo.blog.hu/api/trackback/id/tr531759023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása