FIDESZ KOMLÓ

Komló város Fidesz Csoportjának legfrissebb eseményeit írjuk itt le, valamint az egész országra vonatkozó Fidesz frissítéseket találhat.

Online óra

A FIDESZ - MAGYAR POLGÁRI SZÖVETSÉG Komlói Szervezetének internetes naplója

2010.06.14. 09:15 Valasztas Admin

Polics József indulhat a polgármesteri székért

 

A FIDESZ - Magyar Polgári Szövetség Komlói Szervezetének tagjai elsöprő többséggel támogatták az elnökség előterjesztését: Polics Józsefet javasolják a párt polgármester-jelöltjének a 2010-es őszi önkormányzati választásokon.

 

A helyi szervezet közgyűlésére június 10-én, csütörtökön került sor. Az országgyűlési képviselő beszámolt képviselői munkájáról, tapasztalatairól, majd pedig tájékoztatta a tagságot a kormány akciótervéről.

Ezt követően Folkner Károly csoportelnök ismertette az elnökség előterjesztését a polgármesterjelölt személyével kapcsolatban és felkérte Polics Józsefet ismertesse programjának főbb pontjait. A FIDESZ jelenlegi helyi frakcióvezetője többek között azt mondta: a legfontosabb cél, hogy az önkormányzat működése minél olcsóbb és egyszerűbb felépítésű legyen, pontos felelősségi- és jogkörökkel. Szemléletváltás, tervszerűség, nagyobb érdekérvényesítés nélkül nem lehet előrelépni. Ehhez változásra van szükség a képviselőtestület összetételében is. Az elnökség javaslatát a tagság támogatta.

Folkner Károly tájékoztatta a jelenlévőket a jelöltállítás további rendjéről. Vagyis, hogy a képviselőjelöltek személyéről a polgármesterjelölt és a helyi elnökség közös javaslata alapján néhány héten belül kell döntést hoznia a szervezetnek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszkomlo.blog.hu/api/trackback/id/tr352080130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása