FIDESZ KOMLÓ

Komló város Fidesz Csoportjának legfrissebb eseményeit írjuk itt le, valamint az egész országra vonatkozó Fidesz frissítéseket találhat.

Online óra

A FIDESZ - MAGYAR POLGÁRI SZÖVETSÉG Komlói Szervezetének internetes naplója

2010.02.18. 11:03 Valasztas Admin

Durvul a kampány! A Jobbik menetel a gyurcsányi úton...

Tisztelt Olvasók!

Azt hisszük eljött az a pillanat, amikor kiderült, hogy Komlón a változás, vagyis a Fidesz győzelmének útjában ma az MSZP mellett a Jobbik áll. Tényszerű hazugságaikkal, tervszerűen és módszeresen a mai uralkodó klientúra utasításait hajtják végre. Sajnáljuk mindazonáltal, hogy ezt a többi, igazán változást akaró emberek megtévesztésével próbálják elérni. Természetesen tudomásul vesszük – habár sejtettük -, hogy ma sem vagyunk könnyebb helyzetben, mint bármikor voltunk, és csak még jobb munkával tudjuk felvenni a sötét erők elleni harcot. Névtelen senkik az internetes fórumok alatt vádaskodnak, természetesen hazug állításaikkal. Talán attól fél, hogy valaki ismeri és aljas hazug vádjaival szembesíti, vagy csak kiderül az igazság róla. Bizonyosan elkerülte a figyelmüket, hogy az időközi és a mostani országgyűlési képviselőválasztás kampányában is az MSZP, a Jobbik és az MDF is sorozatosan törvényt sértenek, és ezek után még magukat a törvényesség őreinek kívánják beállítani.
Felszólítjuk a komlói Jobbik szervezetét, hogy szakítson az MSZP által évek óta alkalmazott választási módszerekkel, az igazság és tisztaság elemeivel próbálják a választási versenyt megvívni. Amennyiben nem sikerülne a fenti alapelveket magukévá tenni, úgy nem méltóak a komlói emberek képviseletére.

„Csapataink harcban állnak”, akárcsak 1956. november 04-én hajnalban hangzott el.


Folkner Károly
elnök
FIDESZ Komlói Szervezete

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszkomlo.blog.hu/api/trackback/id/tr471768471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása