FIDESZ KOMLÓ

Komló város Fidesz Csoportjának legfrissebb eseményeit írjuk itt le, valamint az egész országra vonatkozó Fidesz frissítéseket találhat.

Online óra

A FIDESZ - MAGYAR POLGÁRI SZÖVETSÉG Komlói Szervezetének internetes naplója

2010.09.08. 23:00 Valasztas Admin

Köszönetnyilvánítás

 
Lezárult az ajánlószelvények gyűjtésének időszaka. A választópolgárok Komlón is ajánlhattak polgármester-jelöltet és képviselő-jelölteket az október 3-i önkormányzati választásokra. A FIDESZ-KDNP szövetség az összes választókerületben állított jelöltet. Az elmúlt hetekben több ezer emberrel találkoztunk. Alkalmunk volt beszélgetni Önökkel közös dolgainkról. A választásokig szeretnénk folytatni ezt a konzultációt a komlói emberekkel.

Ezúton is köszönjük a több ezer ajánlószelvényt, amellyel támogatták a FIDESZ – Magyar Polgári Szövetség és a Kereszténydemokrata Néppárt jelöltjeit.

Köszönjük a bizalmat, a támogatást és a sok-sok biztatást!
Számítunk Önökre október 3-án is!

Polics József  az Ön polgármesterjelöltje
és a FIDESZ-KDNP önkormányzati képviselőjelöltjei

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszkomlo.blog.hu/api/trackback/id/tr242281716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása