FIDESZ KOMLÓ

Komló város Fidesz Csoportjának legfrissebb eseményeit írjuk itt le, valamint az egész országra vonatkozó Fidesz frissítéseket találhat.

Online óra

A FIDESZ - MAGYAR POLGÁRI SZÖVETSÉG Komlói Szervezetének internetes naplója

2010.02.28. 00:27 Valasztas Admin

Pesty László és Polics József a komlói Polgári Kaszinóban

2010. február 27-én, szombaton délután került sor Komlón a FIDESZ helyi szervezetének „Polgári Kaszinó” elnevezésű rendezvényére, melyen több mint 120-an vettek részt.

 

A program Polics József országgyűlési képviselőjelölt köszöntőjével és helyzetértékelőjével vette kezdetét. A politikus többek között összefoglalta az elmúlt évek hibás kormányzati és önkormányzati döntéseit és ismertette az FIDESZ főbb elképzelésit a jövőre, a magyar gazdaság talpra állítására vonatkozóan. A képviselőjelölt megköszönte az aktivisták és a szimpatizánsok támogatását, mellyel segítették indulását a tavaszi országgyűlési választásokon.

 

Ezt követően az érdeklődők megtekinthették a „Tolvajok ideje” címmel forgatott filmet, melyet a rendezvény meghívott vendége Pesty László dokumentumfilmes készített. A film Bajnai Gordonról, a Hajdú-Bét Rt.-ről, a Wallis Rt.-ről és az áldozatokról szól, akiket a hírekben többnyire csak károsultaknak neveznek, pedig többen belehaltak az ügybe. Pesty szeretné, ha a 37 perces alkotást a választásokig minél többen láthatnák. Ezért is gondolta úgy, hogy korábbi - Gyurcsány Ferencről szóló - filmje helyett legújabb munkájával ismerteti meg a jelenlévőket.

 

"Szeretném, ha a nézőkben felébredne az a vágy, hogy ideje igazságot szolgáltatni. És ha rájönnének, hogy amikor a miniszterelnökről beszélünk, nem egy naiv, kedves, pislogó emberről van szó, aki mindent megtesz a maga módján Magyarország boldogulásáért, csak hát szegényke balfácán. Nem, ő emberek haláláért felel." – nyilatkozta korábban Pesty László.

 

A filmvetítést követően kérdéseket lehetett feltenni az alkotóhoz és a képviselőjelölthöz.

 

Ezúton is köszönjük mindenkinek, aki megtisztelte jelenlétével rendezvényünket.

 

Következő programunkra 2010. március 4-én, csütörtökön kerül sor Komlón, a Német Klubban. Vendégünk POKORNI ZOLTÁN, oktatáspolitikus, a FIDESZ alelnöke lesz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszkomlo.blog.hu/api/trackback/id/tr411796120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása