FIDESZ KOMLÓ

Komló város Fidesz Csoportjának legfrissebb eseményeit írjuk itt le, valamint az egész országra vonatkozó Fidesz frissítéseket találhat.

Online óra

A FIDESZ - MAGYAR POLGÁRI SZÖVETSÉG Komlói Szervezetének internetes naplója

2010.05.15. 01:29 Valasztas Admin

Polics József átvette mandátumát

2010. május 11-én, kedden Polics József, Komló és környéke országgyűlési képviselője átvette egyéni országgyűlési képviselői mandátumát Komlón, a helyi választási bizottság elnökétől, Lóránt Ákostól.
 
 Polics József átvette mandátumát
 

A megbízólevél átvételét követően megerősítette: „Kormánypárti képviselőként azon fogok dolgozni, hogy minél több lehetőség és támogatás jusson Komlónak és környékének.”

Polics József az elkövetkezendő hetek folyamán fórumok, munkamegbeszélések keretében találkozik a választókerület polgármestereivel, vállalkozóival, a térség társadalmi és gazdasági életének szereplőivel. A találkozók célja, hogy a képviselő megismerje a településvezetők véleményét, javaslatait a vidéki emberek, a kistelepülésen élők problémáiról, a vidék felzárkóztatásának szükségességéről, a közbiztonság állapotáról, valamint a társadalom többségi és kisebbségi csoportjaihoz tartozók együttéléséről. Továbbá tájékozódjon a helyi vállalkozások gazdasági-piaci helyzetéről, fejlesztési elképzeléseiről, igényeiről. A FIDESZ képviselője elkötelezett a helyi kis- és középvállalkozók támogatása mellett, ehhez pedig minden szakmai javaslatot, ötletet, támogatást szívesen vesz.

Polics József egyéni körzetben megválasztott képviselőként különösen fontosnak tartja, hogy naprakész információkkal rendelkezzen a térség problémáival, komlói és a baranyai emberek életével kapcsolatban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszkomlo.blog.hu/api/trackback/id/tr292004256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása