FIDESZ KOMLÓ

Komló város Fidesz Csoportjának legfrissebb eseményeit írjuk itt le, valamint az egész országra vonatkozó Fidesz frissítéseket találhat.

Online óra

A FIDESZ - MAGYAR POLGÁRI SZÖVETSÉG Komlói Szervezetének internetes naplója

2010.04.03. 17:10 Valasztas Admin

Vita, vitapartner nélkül

Március utolsó napjaiban, a választókerületben több településen is programismertető lakossági fórumot szerveztek az induló pártok jelöltjeinek részvételével. Március 23-án Szászváron, 30-án pedig Hosszúhetényben került sor jelöltbemutatkozó rendezvényre. Az események azonban felemásra sikerültek, hiszen miközben a pártok vitaképtelenséggel vádolják a FIDESZ-t, több jelölt nem vett részt a megmérettetésen. Sem az MDF, sem pedig a magát függetlenként hirdető jelölt nem ment el a rendezvényre. Szakács László is megfutamodott a vita elől, mint ahogyan azt az MSZP korábbi jelöltje, Páva Zoltán tette négy évvel ezelőtt, lemondta részvételét. Így csak a FIDESZ-KDNP, az LMP és a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltjeit hallgathatták meg az érdeklődők.

 

Polics József ismertette a Nemzeti ügyek politikája címet viselő programot és a térség jövőjével kapcsolatos elképzeléseit.

 

A polgári pártszövetség jelöltje március folyamán ellátogatott a választókerület minden településére, ahol találkozott a választókkal és ismertette a FIDESZ és a KDNP programját.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszkomlo.blog.hu/api/trackback/id/tr771892188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása