FIDESZ KOMLÓ

Komló város Fidesz Csoportjának legfrissebb eseményeit írjuk itt le, valamint az egész országra vonatkozó Fidesz frissítéseket találhat.

Online óra

A FIDESZ - MAGYAR POLGÁRI SZÖVETSÉG Komlói Szervezetének internetes naplója

2010.05.15. 01:23 Valasztas Admin

Az utolsó szocialista bástya is elbukott

 
 
Az utolsó szocialista bástya is elbukottA fideszes Polics József nagyon megverte vetélytársát a 4. számú választókerületben.

Bonyodalmak, választási csalás gyanúja és fennakadások nélkül zajlottak le a választások vasárnap Baranya megyében. A 4. számú, komlói választókerületben azután került sor második fordulóra, hogy az első alkalommal egyik jelölt sem kapta meg a szükséges mennyiségű szavazatot. A Fideszes Polics József akkor 49,39 százalékkal végzett az élen, és mindössze 156 voks választotta el attól, hogy már az első alkalommal befutó legyen. Dr. Szakács László, az MSZP jelöltje 25,20 százalékot, a Jobbikos Talált Tímea pedig 13,10 százalékot ért el, hasonlóan a második fordulóhoz, ahol az arányok megismétlődtek.

Összesen 45 településen, köztük három városban, Komlón, Sásdon és Mágocson várták a szavazókörökben a polgárokat vasárnap, akiktől Polics József  (FIDESZ-KDNP) ezúttal a szavazatok 64 százalékát, Dr. Szakács László (MSZP) a szavazatok 26 százalékát, míg Talált Tímea (Jobbik) a szavazatok mintegy 11 százalékát gyűjtötte be.

A választás estéjén a győztes Polics József lapunknak elmondta, ha az első forduló után örült az eredménynek, most még jobban örül, hiszen a szocialisták utolsó bástyáját is bevette a jobboldal. A parlamenti képviselő szerint végre ebben – az eddig reménytelen helyzetű – térségben is jó dolgok történhetnek majd, amelynek első és legfontosabb lépése a munkahelyteremtés. Polics József hangsúlyozta, kormánypárti képviselőként azon fog dolgozni, hogy a lehető legtöbb támogatás jusson Komlónak és környékének, amelyhez a helyi vállalkozók, vállalkozni vágyók segítségét is kéri.

A támogatási rendszer ugyanis átalakul majd, amelynek köszönhetően több család foghat piacképes, munkahelyeket is teremtő vállalkozásba. Ugyan a vasárnap este még az ünneplésről szólt, hétfő reggeltől elkezdődnek a dolgos hétköznapok, hogy a térség újra fejlődhessen és sikeressé váljon, tette hozzá Polics József, a mandátumot szerzett képviselőjelölt.

K. E. I. - bama.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszkomlo.blog.hu/api/trackback/id/tr702004249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása