FIDESZ KOMLÓ

Komló város Fidesz Csoportjának legfrissebb eseményeit írjuk itt le, valamint az egész országra vonatkozó Fidesz frissítéseket találhat.

Online óra

A FIDESZ - MAGYAR POLGÁRI SZÖVETSÉG Komlói Szervezetének internetes naplója

2010.03.05. 08:48 Valasztas Admin

Teltház, akarat, őszinte beszéd - Komlón járt Pokorni Zoltán

2010. március 4-én, csütörtökön este a Német Klubban lakossági fórumot tartott a FIDESZ Komlói Szervezete, melynek vendége POKORNI ZOLTÁN, oktatáspolitikus, a FIDESZ alelnöke volt.

Polics József országgyűlési képviselőjelölt köszöntötte a megjelenteket - akik zsúfolásig megtöltötték a helyszínt. Ezt követően Pokorni Zoltán rövid bevezetője következett.
Elmondta: nagyon nagy teher fog nehezedni az új kormány vállára, hiszen egyszerre kell orvosolni a gazdaságot és a közbizalmat. A politikus az elszámoltatást, a számonkérést a következő kormány egyik legfontosabb feladatának nevezte. Kiemelte: mindenkinek viselnie kell a felelősséget tetteiért. Le kell zárni a Gyurcsány-korszakot, egyértelmű vonalat húzni a múlt és jövő között.

A FIDESZ alelnöke mindenkit óvott attól, hogy elbízzák magukat a választási eredményt illetően. Hangsúlyozta, a választást még nem nyertük meg, keményen meg kell dolgozni érte.

 

A rendezvény további részében kérdések feltételére volt lehetőség. A záporozó kérdések, lelkesítő hozzászólások és a teltház azt bizonyítják, hogy Komlón is igény van a változásra és ennek az itt élők is részesei szeretnének lenni.

 

 

Borbás Sándor

választókerületi

kampányfőnök

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszkomlo.blog.hu/api/trackback/id/tr911810753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása